Starters Zaag set

STIHL -MS 180 [35 cm blad]

Noteer uw maat voor de Zaag/Tuinbroek in de opmerkingen in het winkelwagentje.

 

1x STIHL -MS 180 [35 cm blad]

1x STIHL -Zaagbroek tuinbroek model [maat naar keuze]

1x STIHL -Zaaghelm met gehoorbescherming

1x 5L Motomix benzine

1x 1L zaagkettingolie bioplus

1x STIHL EHBO Kit

 

 

€ 475,00

€ 395,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

STIHL MS 180 Kettingzaag

Deze kettingzaag is zeer geschikt voor de starter.

 

 

Instapmodel benzine kettingzaag voor het zagen van onderanderen haardhout met meer vermogen dan de MS 170 en zijdelingse kettingspanning voor het veilig en eenvoudig opspannen van de ketting. In 35 cm uitvoering voor het zagen van dikkere takken, zuinige 2-MIX-motor.

MS 180 -35 cm ZaagbladVeiligheidshelm Basic.

Ook voor de starter is een helm niet onbelangrijk. 

 

Licht instapmodel met groot nylon vizier. Elastische vizierdichtingen op de helmschaal tegen binnendringend vuil. Oorbeschermers met een slanke vormgeving en een goede geluidsdemping. Ventilatieopeningen bovenin de helm. Zonneklep. Pin-lock-sluiting voor een handige aanpassing van de hoofdriem

 STIHL Zaag/Tuin Broek.

De veiligheid staat voor op daarom deze Broek. 

 

Maten XS t/m 3XL

Universele Zaagbroek

Met Zaagbescherming

 Motomix benzine.

1X 5
Voorgemengde 2-takt benzine (1:50) voor alle Stihl tweetakt machines. Deze mengsmering zorgt voor een optimale vermogensontwikkeling, de beste eigenschappen voor een koude start, maximale versnelling in het volledige toerentalbereik en ook bij plotselinge gaswissel het beste loopgedrag. Met de premiumolie Stihl HP Ultra voor uitstekende smering en hoogste zuiverheid, volledig synthetisch en biologisch afbreekbaar voor een optimaal vermogen en een lange levensduur.


STIHL Zaagkettingolie BioPlus                                                                          1L zaagkettingolie bioplus
Uitstekende smeer- en hechteigenschappen. STIHL BioPlus wordt in de bodem binnen de kortste tijd volledig afgebroken, omdat deze is gemaakt op basis van plantaardige olie.

 EHBO-tas - STIHL

Met pleisters, verband, twee regenponcho's en wegwerphandschoenen.