Autoclip 200 series


Autoclip 221

Heb je geen groene vingers maar wil je wat hulp om je klein of middelgroot gazon te maaien? Dan is de Autoclip 221 de juiste robotmaaier voor jou. Hij kan een tuin aan met een oppervlak tot 500 m², zelfs verdeeld in twee verschillende zones.
Deze maairobot kan 50 minuten aan één stuk maaien en zich daarna automatisch opladen. Hij keert autonoom terug naar het oplaadstation en gaat na de oplaadbeurt verder met maaien. 
Het stervormig mes in roestvrij staal met een diameter van 25 cm zorgt voor een uitstekend maai en mulch resultaat. Het is duurzaam, stevig en omkeerkbaar dankzij de acht snijvlakken.
Deze efficiënte robot is uitgerust met een zuinige Lithium Ion batterij met 2.5 Ah en slimme sensoren voor regen, obstakels en onverwachte bewegingen (tillen, kantelen)
Een uitstekende en compacte robot grasmaaier die zich volledig aan je tuin toewijdt.

€ 1.199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 223

Heb je geen groene vingers maar wil je wat hulp om je klein of middelgroot gazon te maaien? Dan is de Autoclip 223 de juiste robotmaaier voor jou. Hij kan een tuin aan met een oppervlak tot 800 m², zelfs verdeeld in drieverschillende zones.
Deze maairobot kan 2 uur aan één stuk maaien en zich daarna automatisch opladen. Hij keert autonoom terug naar het oplaadstation en gaat na de oplaadbeurt verder met maaien. 
Het stervormig mes in roestvrij staal met een diameter van 25 cm zorgt voor een uitstekend maai en mulch resultaat. Het is duurzaam, stevig en omkeerkbaar dankzij de acht snijvlakken.
Deze efficiënte robot is uitgerust met twee zuinige Lithium Ion batterijen met 2.5 Ah en slimme sensoren voor regen, obstakels en onverwachte bewegingen (tillen, kantelen).
De Bluetooth verbinding maakt het mogelijk om updates draadloos te installeren en de robot met je smartphone via de mobiele app te besturen.
Een uitstekende en compacte robot grasmaaier die zich volledig aan je tuin toewijdt.

€ 1.399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 225 S

De Autoclip 225 S kan een gebied aan van max. 1100 m². De li-ion batterijen maken het mogelijk om met 1 lading 2 uur te maaien. De Autoclip 225 S kenmerkt zich door het RVS 4-tandsmes met maaibreedte van 25 cm. Geavanceerde navigatiesystemen leiden de robotmaaier binnen het afgebakende gebied en zorgt dat het gazon er perfect uit gaat zien. Bluetooth ontvanger is standaard.

€ 1.599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 228 S

De Autoclip 228 S kan een gebied aan van max. 1600 m². De li-ion batterijen maken het mogelijk om met 1 lading 3,5 uur te maaien. De Autoclip 228 S kenmerkt zich door het RVS 4-tandsmes met maaibreedte van 25 cm. Geavanceerde navigatiesystemen leiden de robotmaaier binnen het afgebakende gebied en zorgt dat het gazon er perfect uit gaat zien. Bluetooth ontvanger is standaard.

€ 1.899,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 230 S

Heb je een groene hand nodig voor je grote tuin? Dan kan Autoclip 230 S de juiste robot gazonmaaier zijn voor u. De robot behandelt tuinen tot 2000 m², zelfs in drie aparte snijgebieden. Deze assistent werkt onvermoeibaar voor 3 uur per snijcyclus en heft zich zelfstandig op. De borstelloze motor zorgt voor een langere levensduur, minder geluid en meer snij efficiëntie. Dankzij een 25 cm roestvrijstalen mes zorgt het voor een perfecte en precieze snede. Deze efficiënte robot is uitgerust met een 2.5 Ah krachtige top lithium-ion batterij en heeft regen- en obstakel-slimme sensoren. Een veelzijdige en efficiënte compacte robotsmaaier met een Bluetooth-verbinding met uw smartphone dankzij een speciale app en klaar om zichzelf zonder kabels te actualiseren.

€ 1.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 500 & 700 series


Autoclip 528 S

Hulp nodig om een groot gazon te maaien? Dan is de Autoclip 528 S een ideale keuze. Deze robotmaaier kan een tuin met oppervlak tot 2600 m² aan, zelfs onderverdeeld in vier verschillende zones. 
Jouw slimme robot assistent is uitgerust met een zuinige Lithium Ion batterij met 7,5 Ah vermogen om aan één stuk door 3,5 uur te maaien. Daarna keert de maairobot automatisch en autonoom terug naar het oplaadstation om op te laden.
De digitale inductie motoren (brushless) en Li-Ion technologie zorgen voor een langere levensduur, lager verbruik en minder lawaai, voor efficiënt en precies maaien. 
Het kompas zorgt ervoor dat de robot op het juiste pad blijft zodat je gazon perfect kan worden gemaaid. 
Je kunt de maaisessies gemakkelijk instellen dankzij het vernieuwde, gebruiksvriendelijke menu en de grote display met touch screen. 
Autoclip is uitgerust met een krachtige Bluetooth ontvanger om de werking in het oog te houden en de software te updaten. Gebruik de app op je smartphone om je robotmaaier vanop afstand te besturen.

€ 2.499,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 530 SG

Grote hulp voor een grote tuin. Als je professionele hulp wilt voor jouw groot gazon, dan is de Autoclip 530 SG de grasmaaier die je zoekt. 
Deze slimme robotmaaier kan een oppervlak tot 3200 m² maaien, dat verdeeld kan zijn in tot vier verschillende zones. Met de krachtige Lithium-Ion batterijen met 7,5 Ah vermogen kan het telkens een cyclus tot 3,5 uur maaien en daarna zichzelf automatisch opladen.
Een autonome en intelligente maairobot die is uitgerust met een GPS systeem voor virtuele verdeling vanhet gazon, voor meer efficiënt en preciezer maaien. 
Dankzij de connectiveit via Bluetooth kun je communiceren met je robot en deze besturen, wanneer je dat wilt en waar je ook bent via de mobiele app voor je smartphone. 
De digitale inductomotoren (brushless) en Li-Ion technologie zorgen voor een langere levensduur, lager verbruik en minder lawaai. 
Een echte kampioen wat efficiëntie betreft, die steeds paraat staat om voor je tuin te zorgen.

€ 2.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 720 S

Autoclip 720 S kan een groot oppervlak tot 4000 m² autonoom maaien, zelf verdeeld in 4 verschillende zones. Deze robuuste Stiga robotmaaier is uitgerust met een krachtige en zuinige Lithium Ion batterij met 15 Ah vermogen om aan één stuk door 5 uur te maaien. Daarna keert de maairobot automatisch en autonoom terug naar het oplaadstation om op te laden.
Met een extra power kit met twee batterijen met 7,5 Ah en een krachtige 12 A oplader kun je een gazon tot 6000 m² maaien, dankzij de verlengde autonomie van 10 u.
De digitale inductie motoren (brushless), kwalitatieve onderdelen en Li-Ion technologie zorgen voor meer duurzaamheid, een lager verbruik en minder lawaai, voor efficiënt en precies maaien. Het stervormige mes met 8 snijvlakken zorgt voor perfecte mulching en is omkeerbaar voor een langere levensduur.
Het kompas zorgt ervoor dat de robot tot 200 m in een rechte lijn kan maaien. Dankzij de Bluetooth verbinding kun je de robot met een app op je smartphone besturen en de software draadloos updaten.

€ 3.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1