STIGA Robotmaaiers

Autoclip M series


Autoclip M3

Robotmaaier voor gazons tot 300 m². De STIGA Autoclip M3 werkt in ononderbroken maaicycli van maximaal 50 minuten op een gazon verdeelt in tot twee aparte maaizones. Net zoals de andere maaiers in de STIGA Autoclip-serie is ook deze robot uitgerust met één mes met een diameter van 22 cm voor een perfect gemaaid gazon en gezonde groei. De Autoclip M3 kan dagelijks worden gebruikt; door in de handmatige stand op een knop te drukken of in de automatische stand vooraf ingestelde programma's te gebruiken. U kunt de robot ook via Bluetooth vanaf uw smartphone programmeren met behulp van de Autoclip Remote-app. De Autoclip M3 heeft een compact design en kan eenvoudig met behulp van de meegeleverde kit worden ingesteld. Deze robotmaaier is eveneens voorzien van regensensoren en een beveiligingscode.

€ 899,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip M5

De STIGA Autoclip M5 is een robotmaaier voor gazons tot 500 m² die ononderbroken maaicycli van maximaal 50 minuten in tot twee afzonderlijke maaizones werkt en daarna terugkeert naar het oplaadstation. De lithium-ionbatterij van 2,5 Ah zorgt voor een stille werking en geen uitstoot. De Autoclip M5 kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van de meegeleverde kit en is eenvoudig te gebruiken, zowel in de handmatige modus als in de automatische modus met vooraf ingestelde programma's. U kunt de robot ook via Bluetooth programmeren met behulp van de Autoclip Remote-app. Bij dagelijks gebruik zorgt het stalen mes van 25 cm voor een weelderige en gezonde groei van het gazon. Deze robotmaaier is eveneens voorzien van regensensoren en een beveiligingscode.

€ 999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip M7

De STIGA Autoclip M7 is een robotmaaier voor gazons tot 750 m². De robotmaaier werkt in maaicycli van maximaal 2 uur op een gazon verdeelt in drie aparte maaizones. De door een lithium-ionbatterij aangedreven STIGA Autoclip M7 is compact, stil en milieuvriendelijk. Bovendien is de robotmaaier eenvoudig in te stellen, te programmeren en te gebruiken: alle functies worden bediend via het ingebouwde display of via Bluetooth met de Autoclip Remote-app voor smartphones en tablets. Door dagelijks te maaien met het krachtige en nauwkeurige mes van 25 cm zorgt u voor een gezonde groei van het gazon. De robot is voorzien van regensensoren, een veiligheidscode en een energiebesparende functie waardoor de robot herkent welke zones al zijn gemaaid.

€ 1.199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 200 series


Autoclip 225 S

De STIGA Autoclip 225 S is een robotmaaier die wordt aangedreven door een inductiemotor zonder koolborstels die maximaal 2,5 uur ononderbroken werkt. Dankzij het stalen mes van 25 cm krijgt u perfecte maairesultaten. De robot kan maximaal 1100 m² maaien in tot vier aparte maaizones. De Autoclip 225 S robotmaaier bevat geavanceerde navigatietechnologie voor uitstekende prestaties, zoals kantelsensoren (voor hellingen tot 45%). U kunt de robot programmeren via de app of het ingebouwde display met toetsenbord. Dankzij de energiebesparende functie herkent de robot welke zones al zijn gemaaid.

€ 1.599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 230 S

De STIGA Autoclip 230 S is een robotmaaier voor het maaien van gazons tot 2000 m², in ononderbroken maaicycli van 4 uur in tot vier aparte maaizones. Door het gebruik van inductiemotoren zonder koolborstels gaat de robotmaaier langer mee, is deze stiller en wordt er efficiënter gemaaid. Het roestvrijstalen mes van 25 cm zorgt voor perfecte en nauwkeurige maaiprestaties. Deze efficiënte robot wordt aangedreven door krachtige lithium-ionbatterijen en is voorzien van slimme sensoren om obstakels en regen te detecteren. De Autoclip 230 S is compact, veelzijdig en efficiënt en kan rechtstreeks vanaf de Autoclip Remote-app op uw smartphone worden bediend via Bluetooth.

€ 1.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 500 series


Autoclip 528 S

De STIGA Autoclip 528 S is een robotmaaier voor gazons tot 2600 m² die in tot acht aparte maaizones werkt. De krachtige lithium-ionbatterij van 7,5 Ah zorgt ervoor dat de robotmaaier in ononderbroken maaicycli van 3,5 uur werkt. Daarna keert de robot automatisch terug naar het laadstation. Door het gebruik van inductiemotoren zonder koolborstels gaat de robotmaaier langer mee, verbruikt deze minder batterijvermogen en is de maaier stiller. Dankzij het grote mes van 29 cm wordt het gazon efficiënt en nauwkeurig gemaaid en wordt een weelderige en gezonde groei van het gazon gestimuleerd. De Autoclip 528 S kan via de intuïtieve gebruikersinterface en een groot aanraakscherm worden geprogrammeerd. U kunt deze robotmaaier rechtstreeks via de Autoclip Remote-app op uw smartphone bedienen via Bluetooth.

€ 2.499,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 530 SG

De STIGA Autoclip 530 SG is een slimme robotmaaier voor grote gazons tot 3,200 m² die in tot acht aparte maaizones werkt. De krachtige lithium-ionbatterij van 7,5 Ah zorgt ervoor dat de Autoclip 530 SG in ononderbroken maaicycli van 3,5 uur werkt. Daarna keert de robot automatisch terug naar het laadstation. Door het gebruik van inductiemotoren zonder koolborstels gaat de robotmaaier langer mee, verbruikt deze minder batterijvermogen en is de maaier stiller. Deze nieuwste generatie robotmaaiers is voorzien van het Smart Cut System, een functie voor virtuele verdelingen op basis van GPS die uw gazon nauwkeurig in kaart brengt en de Zone Cut Optimisation-functie waarmee u delen van het gazon die u niet wilt maaien kunt overslaan. Via de connectiviteitsmodule kunt u de robot bedienen en er interactief mee werken vanaf welke plek en op welk moment dan ook dankzij de speciale smartphone-app. De Autoclip 530 SG beschikt ook over een Bluetooth-ontvanger.

€ 2.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Autoclip 550 SG

De STIGA Autoclip 550 SG is de ideale robotmaaier voor grote gazons tot 5000 m² die in tot acht aparte maaizones werkt. Dankzij de krachtige lithium-ionbatterijen werkt de robot in cycli van maximaal 7 uur en keert daarna terug naar het laadstation. Langere levensduur en stillere werking dankzij inductiemotoren zonder koolborstels. De Autoclip 550 SG is geschikt voor slim beheer van uw gazon dankzij het Smart Cut System, een functie voor virtuele verdelingen op basis van GPS die uw gazon nauwkeurig in kaart brengt. Via de connectiviteitsmodule kunt u de robot bedienen en er interactief mee werken vanaf welke plek en op welk moment dan ook dankzij de speciale slimme app. De grasmaaier is bovendien van een Bluetooth-ontvanger voorzien.

€ 3.499,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL Robotmaaiers


STIHL RMI 422

Snijbreedte 20 cm. Snijhoogte 20-60 mm. Maximaal gazonoppervlak 800 m². Maaiduur 16 uur per week. 

€ 1.199,00

€ 999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL iMow RMI 422 PC

Volautomatische robotmaaier voor middelgrote gazons. Maait, versnippert en bemest als mulchmaaier in één werkcyclus. Geschikt voor bediening via app, accucapaciteit 80 Wh, snijbreedte 20 cm, gewicht 10 kg (Gewicht incl. accu). De verkoopprijs van de iMow robotmaaier is exclusief eventuele kosten voor de installatie (begrenzingsdraad, kabels leggen, enz.).

€ 1.799,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMI 632

Snijbreedte 28 cm. Snijhoogte 20-60 mm. Maximaal gazonoppervlak 3.000 m². Maaiduur 35 uur per week. 

€ 2.249,00

€ 1.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL iMow RMI 632 P

Volautomatische robotmaaier voor grote gazons. Maait, versnippert en bemest als mulchmaaier in één werkcyclus. Accucapaciteit 194 Wh, snijbreedte 28 cm, gewicht 14 kg (Gewicht incl. accu). De verkoopprijs van de iMow robotmaaier is exclusief eventuele kosten voor de installatie (begrenzingsdraad, kabels leggen, enz.).

€ 2.649,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL iMow RMI 632 PC

Volautomatische robotmaaier voor grotere gazons. Maait, versnippert en bemest als mulchmaaier in één werkcyclus. Geschikt voor communicatie via de app. Accucapaciteit 194 Wh, snijbreedte 28 cm, gewicht 14 kg (Gewicht incl. accu). De verkoopprijs van de iMow is exclusief eventuele kosten voor de installatie (begrenzingsdraad, kabels leggen, etc.).

€ 2.949,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1