STIGA PARK PRO Frontmaaiers


PARK PRO 340 IX

De STIGA Park PRO 340 IX frontmaaier met 4WD biedt uitstekende stabiliteit en professionele prestaties voor grote opppervlakken met hellingen, grote gazons en zelfs vlakke weilanden. De Park PRO 340 IX wordt aangedreven door een tweecilinder Briggs & Stratton Vanguard benzinemotor met een nettovermogen van 11.82 kW @ 3200 tpm. Kan worden gebruikt met alle beschikbare maaibreedtes, zelfs met een maaidek van 110 of 125 cm met QuickFlip systeem voor gemakkelijk onderhoud en reiniging. Een Combi maaidek is geschikt voor mulching en achteruitworp. De maaihoogte is elektrisch regelbaar vanaf de zitting. De 17" wielen gecombineerd met de vierwielaandriving zorgen voor optimale tractie op allerhande oppervlakken. De nieuwe hydraulische stuurbekrachtiging zorgt voor vlotter en soepeler sturen. Rijcomfort wordt gegarandeerd door de verstelbare zitting met hoge rugleuning en armsteunen. Vanaf het praktische zijpaneel worden de mesinschakeling en andere bedieningsfuncties geregeld. De grote brandstoftank van 15 liter met peilvenster maakt langdurige maaisessies mogelijk. Het ruime assortiment accessoires en toebehoren zorgt ervoor dat deze machine in elk seizoen kan worden ingezet, zelfs in veeleisende omstandigheden.

 

Maaidek:

€ 10.089,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

PARK PRO 540 IX

De STIGA Park Pro 540 IX is een frontmaaier die wordt aangedreven door een Honda-tweecilindermotor met een krachtig vermogen van 15,2 kW bij 3200 rpm. Voorzien van vierwielaandrijving voor uitstekende stabiliteit op steile hellingen en PRO-Drive-stuurbekrachtiging voor optimale wendbaarheid. De Park Pro 540 IX-frontmaaier is ideaal voor grote oppervlakken en als u ook het maaidek van 110 of 125 cm met QuickFlip-systeem gebruikt, is reiniging en onderhoud eenvoudig. Beide maaidekken kunnen zo worden geconfigureerd dat grasafval achterwaarts wordt uitgeworpen. Langere maaisessies zijn mogelijk door de grote, zichtbare brandstoftank van 15 liter. De installatie van het maaidek en de verschillende beschikbare accessoires worden bediend met een knop op het paneel. Functies voor meer comfort zijn onder andere de met zuigers aangedreven hydraulische besturing, het hydraulisch omhoog brengen van het maaidek, de elektrische regeling van de meshoogte en de horizontaal en verticaal verstelbare zitting met armsteunen. Het verlichte display op het zijpaneel geeft een overzicht van alle belangrijke instellingen. Dankzij de krachtige LED-koplampen kunt u de machine zelfs bij weinig licht goed gebruiken. Dankzij het brede assortiment STIGA-onderdelen, -accessoires en -toepassingen kunt u de maaier het hele jaar door gebruiken.

 

Maaidek:

€ 12.289,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

PARK PRO 740 IOX

De STIGA Park PRO 740 IOX-frontmaaier is krachtig, veelzijdig en nauwkeurig. De maaier wordt aangedreven door een Briggs & Stratton-tweecilindermotor met een nettovermogen van 15,45 kW bij 3200 rpm. Voorzien van een extreem duurzaam chassis en veilige vierwielaandrijving. De door zuigers aangestuurde hydraulische PRO-Drive-besturing zorgt voor comfortabel werken. De inschakeling van het maaidek en de vele beschikbare accessoires, zoals hydraulisch bestuurde producten, worden bediend via een knop op het paneel. Langere maaisessies zijn mogelijk door de grote tank van 15 liter. Dankzij het Multiclip-versnippersysteem kan de machine worden gebruikt in combinatie met een maaidek van 110 of 125 cm met QuickFlip-systeem voor snelle toegang voor onderhoud en reiniging. De comfortabele zitting is voorzien van een hoge rugsteun en armsteunen en kan zowel voor- en achterwaarts als omhoog en omlaag worden versteld. Het bedieningspaneel bevat een geïntegreerd display en biedt een overzicht van de belangrijkste instellingen, zodat u alle functies al zittend kunt regelen. Dankzij een breed aanbod van onderdelen en accessoires kunt u de Park PRO 740 IOX veranderen in een multifunctionele maaier die u het hele jaar door kunt gebruiken. De machine beschikt over hydraulische uitgangen om de hydraulisch bediende accessoires aan te sluiten die optimale betrouwbaarheid bieden, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

 

Maaidek:

€ 13.689,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1 Hulst De Krim

Parallelweg 33,

7782 PE De Krim

Overijssel, 

The Netherlands

Tel: 0031 524-571633