STIGA Combi accumaaier


SLM 4048 AE

De STIGA SLM 4048 AE is een accumaaier voor tuinen tot 500 m². Deze lichte en wendbare maaier wordt aangedreven door een 48 V-batterij die een stille werking biedt zonder uitstoot. Vereist slechts minimaal onderhoud. De SLM 4048 is voorzien van een grasopvangbak van 40 liter met een venster om te controleren wanneer de bak moeten worden geleegd. Kan ook worden gebruikt voor mulchen; hiervoor hebt u de meegeleverde mulchplug nodig. Deze maaier heeft een maaibreedte van 38 cm en centrale regeling van de maaihoogte, die met behulp van de ergonomische hendel in zes standen tussen 25 en 75 mm kan worden ingesteld. De dubbele bedieningshendel is gemaakt van zacht materiaal voor een comfortabele en veilige grip. Ook voorzien van een systeem met praktische klikhendels zodat u de stuurhendel snel kunt inklappen. Batterij van 5 Ah en lader meegeleverd.

€ 449,00

€ 389,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

COMBI 43 AE

De STIGA Combi 43 S AE is een milieuvriendelijke accumaaier met een maaibreedte van 41 cm die zorgt voor stille werking, geen uitstoot en weinig onderhoud. Ontworpen voor gazons tot 500 m². De Combi 43 AE is een handige, veelzijdige en eenvoudig te gebruiken maaier met een zachte, verstelbare stuurhendel, grasopvangbak van 60 liter met een indicatie voor een volle zak en een hendel voor centrale regeling van de maaihoogte (vijf standen tussen 27 en 80 mm). De Combi 43 AE is ideaal voor het opvangen van grasafval en kan in combinatie met de meegeleverde mulchkit ook worden gebruikt voor mulchen. Hierbij wordt het grasafval versnippert en als natuurlijke gazonmeststof op de grond verspreid. Via een led-indicator op de accumotor kunt u gemakkelijk het batterijvermogen controleren. De batterij van 4 Ah en lader zijn meegeleverd.

€ 529,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

COMBI 48 S AE

De STIGA Combi 48 SAE gazonmaaier wordt aangedreven door een 80V lithium-ion batterij, die zorgt voor een stille werking, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. Ontworpen voor gazons tot 500 m² dankzij de maaibreedte van 46 cm; Achterwielaandrijving maakt deze machine gemakkelijk te besturen. De inklapbare duwhendel met softgrip-handgreep heeft een 1.54" OLED scherm om het energieniveau van de batterij (in %), de rijsnelheid en de Eco-modus te controleren. De opvangbak van 60 liter heeft een indicator 'volle zak'. De maaihoogte is centraal verstelbaar van 27 tot 80 mm. De Combi 48 S AE is ontworpen voor grasopvang, achteruiworp of mulching, met de bijgeleverde mulchplug. 80V 4 Ah batterij en oplader inbegrepen.

€ 749,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

COMBI 43 Q DAE

De STIGA Combi 43 Q DAE gazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De Combi 43 Q DAE heeft een maaibreedte van 41 cm en 60 liter opvangbak met indicator. Deze veelzijdige gazonmaaier kan ook gebruikt worden voor achteruitworp, zijuitworp en mulching. Met de bijgeleverde mulchplug wordt het grasafval fijn versnipperd tot natuurlijke gazonbemesting. De centrale maaihoogteregeling in zes standen kan met een hendel worden ingesteld tussen 22 en 65 mm. De inklapbare duwhendel met softgrip-handgreep heeft een 1.54" OLED scherm dat het energieniveau van de accu toont (in %) en de acitvatie van de Eco-modus. Dankzij het venster op de motor is het laadniveau van de batterij af te lezen van de LED's. De twee batterijen (2 Ah en 4 Ah) en oplader zijn inbegrepen en kunnen worden gebruik voor de andere tuinmachines uit het STIGA 500 Series assortiment.

€ 599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

COMBI 43 SQ DAE

De STIGA Combi 43 SQ DAE gazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De Combi 43 SQ DAE heeft een maaibreedte van 41 cm en 60 liter opvangbak met indicator. De achterwielaandrijving zorgt voor moeiteloos maaien, terwijl de elektrische snelheidsregelaar toelaat om de rijsnelheid aan te passen aan uw wandeltempo. Deze veelzijdige gazonmaaier kan ook gebruikt worden voor achteruitworp, zijuitworp en mulching. Met de bijgeleverde mulchplug wordt het grasafval fijn versnipperd tot natuurlijke gazonbemesting. De centrale maaihoogteregeling in zes standen kan met een hendel worden ingesteld tussen 22 en 65 mm. De inklapbare duwhendel met softgrip-handgreep heeft een 1.54" OLED scherm dat het energieniveau van de accu toont (in %), de rijsnelheid en de acitvatie van de Eco-modus toont. Dankzij het venster op de motor is het laadniveau van de batterij af te lezen van de LED's. De twee batterijen (4 Ah) en oplader zijn inbegrepen en kunnen worden gebruik voor de andere tuinmachines uit het STIGA 500 Series assortiment.

€ 699,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

COMBI 50 SQ DAE

De STIGA Combi 50 SQ DAE gazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De Combi 50 SQ DAE heeft een maaibreedte van 48 cm en 70 liter opvangbak met indicator. De achterwielaandrijving zorgt voor moeiteloos maaien, terwijl de elektrische snelheidsregelaar toelaat om de rijsnelheid aan te passen aan uw wandeltempo. Deze veelzijdige gazonmaaier kan ook gebruikt worden voor achteruitworp, zijuitworp en mulching. Met de bijgeleverde mulchplug wordt het grasafval fijn versnipperd tot natuurlijke gazonbemesting. De centrale maaihoogteregeling in vijf standen kan met een hendel worden ingesteld tussen 25 en 65 mm. De inklapbare duwhendel met softgrip-handgreep heeft een 1.54" OLED scherm dat het energieniveau van de accu toont(in %), de rijsnelheid en de acitvatie van de Eco-modus toont. Dankzij het venster op de motor is het laadniveau van de batterij af te lezen van de LED's. De twee batterijen (5 Ah) en oplader zijn inbegrepen en kunnen worden gebruik voor de andere tuinmachines uit het STIGA 500 Series assortiment.

€ 899,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

COMBI 55 SQ DAE

De STIGA Combi 55 SQ DAE gazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De Combi 55 SQ DAE heeft een maaibreedte van 53 cm en 70 liter opvangbak met indicator. De achterwielaandrijving zorgt voor moeiteloos maaien, terwijl de elektrische snelheidsregelaar toelaat om de rijsnelheid aan te passen aan uw wandeltempo. Deze veelzijdige gazonmaaier kan ook gebruikt worden voor achteruitworp, zijuitworp en mulching. Met de bijgeleverde mulchplug wordt het grasafval fijn versnipperd tot natuurlijke gazonbemesting. De centrale maaihoogteregeling in vijf standen kan met een hendel worden ingesteld tussen 25 en 80 mm. De inklapbare duwhendel met softgrip-handgreep heeft een 1.54" OLED scherm dat het energieniveau van de accu toont (in %), de rijsnelheid en de acitvatie van de Eco-modus toont. Dankzij het venster op de motor is het laadniveau van de batterij af te lezen van de LED's. De vier batterijen (5 Ah) en twee opladers zijn inbegrepen en kunnen worden gebruik voor de andere tuinmachines uit het STIGA 500 Series assortiment.

€ 1.199,00

€ 999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA Multiclip accumaaier


MULTICLIP 47 S AE

De STIGA Multiclip 47 S AE accumaaier biedt dezelfde resultaten als een benzinemaaier, maar met alle voordelen van batterijvermogen. Deze gazonmaaier heeft een krachtige 80V 5 Ah batterij en is geschikt voor gazons tot maximum 800 m². Het robuuste stalen chassis heeft een maaibreedte van 45 cm en maaihoogteregling die met een centrale hendel verstelbaar is in 5 standen van 31 tot 80 cm. Deze accumaaier heeft wielaandrijving en is speciaal ontworpen voor mulching, waarbij het gras extra fijn verhakseld wordt en terug in het gazon wordt verdeeld als natuurlijke bemesting en vochtige laag. De inklapbare duwhendel met softgrip-handgreep heeft een digitaal scherm om de functies van de machine in het oog te houden en bedienen, voor meer gebruiksgemak. De batterij en oplader zijn standaard inbegrepen bij de accumaaier.

€ 699,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

MULTICLIP 47 S DAE

De STIGA Multiclip 47 S DAE gazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De elektrische snelheidsregelaar maakt het mogelijk om de rijsnelheid aan te passen aan uw wandeltempo. Het robuuste stalen chassis met 45 cm maaibreedte verzekert prima prestaties en duurzaamheid. De inklapbare duwhendel met soft-grip maakt maaien comfortabel en zorgt voor compact opbergen. Op het de ingebouwde digitale display houdt je de parameters van de machine in het oog. Het laadniveau van de batterij lees je af van de LED's achter venster op de motor. De maaihoogte kan met een centrale hendel op een van de vijf standen worden ingesteld (31-80 mm). De Multiclip 47 S DAE is speciaal ontworpen voor mulching, waarbij het gras extra fijn wordt verhakseld en terug in het gazon verdeeld als natuurlijke bemesting, om zo tijd en geld te besparen. De twee 48V 4.0 Ah baterijen en laders zijn inbegrepen en zijn geschikt voor alle machines in het STIGA 500 Series assortiment.

€ 799,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

MULTICLIP 50 SX DAE

De milieuvriendelijke STIGA Multiclip 50 SX DAE lgazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De elektrische snelheidsregelaar maakt het mogelijk om de rijsnelheid aan te passen aan uw wandeltempo. Het robuuste stalen chassis met 48 cm maaibreedte verzekert prima prestaties en duurzaamheid. De inklapbare duwhendel met soft-grip maakt maaien comfortabel en zorgt voor compact opbergen. Op het de ingebouwde digitale display houdt je de parameters van de machine in het oog. De unieke X-vormige duwhendel kan zijwaarts worden versteld om te maaien langs obstakels en op hellend terrein. Met centrale hendel om de maaihoogte in een van de vijf standen in te stellen (31-80 mm). De Multiclip 50 SX DAE is speciaal ontworpen voor mulching, zo wordt het gras extra fijn versnipperd in het maaidek en vervolgens in het gazon verdeeld, waar het verteert en als natuurlijke bemesting werkt. U bespaart zo tijd en geld. Twee 4.0 Ah batterijen en een oplader zijn inbegrepen en geschikt voor alle machines in het 500 Series assortiment.

€ 899,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

MULTICLIP PRO 50 SX DAE

De milieuvriendelijke STIGA Multiclip Pro 50 SX DAE lgazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, dat zorgt voor weinig lawaai, geen uitstootgassen en beperkt onderhoud. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. De elektrische snelheidsregelaar maakt het mogelijk om de rijsnelheid aan te passen aan uw wandeltempo. Het robuuste stalen chassis met 48 cm maaibreedte verzekert prima prestaties en duurzaamheid. De inklapbare duwhendel met soft-grip maakt maaien comfortabel en zorgt voor compact opbergen. Op het de ingebouwde digitale display houdt je de parameters van de machine in het oog. De unieke X-vormige duwhendel kan zijwaarts worden versteld om te maaien langs obstakels en op hellend terrein. Met centrale hendel om de maaihoogte in een van de vijf standen in te stellen (31-80 mm) en aluminium wielen. De Multiclip Pro 50 SX DAE is speciaal ontworpen voor mulching, zo wordt het gras extra fijn versnipperd in het maaidek en vervolgens in het gazon verdeeld, waar het verteert en als natuurlijke bemesting werkt. U bespaart zo tijd en geld. Twee 5.0 Ah batterijen en een oplader zijn inbegrepen en geschikt voor alle machines in het 500 Series assortiment.

€ 1.099,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA Twinclip accumaaier


TWINCLIP 50 SQ DAE

De STIGA Twinclip 50 SQ DAE is een krachtige gazonmaaier met een slim accusysteem met twee batterijen, 48 cm maaibreedte en Extra Collecting (XC) systeem. De Extra Collecting technologie combineert een dubbelzijdig mes, met een ergonomisch chassis in aluminium en staal, voor optimale grasopvang met minder inspanning. De STIGA accumaaeiers in de 500 Synchronized reeks worden aangedreven door twee batterijen die gelijktijdig werken, voor een betere verdeling van de energie en een langere levensduur. Het One Motion' systeem combineert een 70 liter plug-in opvangzak, snel inklapbare en verstelbare duwhendel en hendel voor centrale maaihoogteregeling voor maximale efficiëntie. 7 maaihoogtes van 25 tot 77 mm. De duwhendel met soft-griphandgreep heeft een 1.54" OLED scherm dat het energieniveau van de accu toont (in %), de rijsnelheid en de acitvatie van de Eco-modus toont. Dankzij het venster op de motor is het laadniveau van de batterij af te lezen van de LED's. De vier batterijen (5 Ah) en twee opladers zijn inbegrepen en kunnen worden gebruik voor de andere tuinmachines uit het STIGA 500 Series assortiment.

€ 1.399,00

€ 1.199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL Accumaaiers


STIHL RMA 235

Lichte, wendbare accugrasmaaier met 33 cm snijbreedte voor kleine gazons. Met automatische toerentalregeling en windvleugelmessen voor een langere looptijd. Centrale snijhoogteverstelling. Opklapbare, in 2 standen in hoogte verstelbare duwstang. Inclusief opklapbare grasopvangbox van 30 liter met inhoudsindicatie. Gewicht 14 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 339

Lichte, wendbare accugrasmaaier met 37 cm snijbreedte voor kleine tot middelgrote gazons. Met automatische toerentalregeling en windvleugelmessen voor een langere looptijd. Centrale snijhoogteverstelling en opklapbaar, in hoogte verstelbare duwstang. Inclusief opklapbare grasopvangbox van 40 liter met inhoudsindicatie. Gewicht 16 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 299,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 339 C

Lichte en handige accugrasmaaier voor middelgrote tuinen. Ergonomisch ontworpen verstelbaar comfortabel monostuur. De gecentraliseerde snijhoogteverstelling, automatische toerentalregeling en messen met een geoptimaliseerd ontwerp garanderen een langere autonomie van de machine. Opklapbare grasopvangbox van 40 liter met inhoudsindicatie. Snijbreedte 37 cm, gewicht 16.0 kg (gewicht zonder accu).

 

€ 349,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 443 C

Krachtige en handige accugrasmaaier voor middelgrote tuinen. Ergonomisch ontworpen verstelbaar comfortabel monostuur. De gecentraliseerde snijhoogteverstelling, automatische toerentalregeling en messen met een geoptimaliseerd ontwerp garanderen een langere autonomie van de machine. Robuuste behuizing van polymeer, opklapbare grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie, snijbreedte 41 cm, gewicht vanaf 21.0 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 699,00

€ 649,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 443 TC

Wendbare accugrasmaaier met 41 cm snijbreedte voor middelgrote gazons. Met automatische toerentalregeling en windvleugelmessen voor een langere looptijd. Centrale snijhoogteverstelling, inschakelbare wielaandrijving en opklapbaar, in hoogte verstelbaar comfortabel monostuur voor gemakkelijk werken. Inclusief opklapbare grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie. Gewicht 23 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 749,00

€ 699,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 448 TC

Krachtige accugrasmaaier met 46 cm snijbreedte voor middelgrote gazons. Met automatische toerentalregeling en windvleugelmessen voor een langere looptijd. Centrale snijhoogteverstelling, inschakelbare wielaandrijving en opklapbaar, in hoogte verstelbaar comfortabel monostuur voor gemakkelijk werken. Inclusief opklapbare grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie. Gewicht 24 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 899,00

€ 799,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 448 PC

Krachtige accugrasmaaier met 46 cm snijbreedte voor middelgrote gazons. Met automatische toerentalregeling en windvleugelmessen voor een langere looptijd. Centrale snijhoogteverstelling, inschakelbare wielaandrijving en opklapbaar, in hoogte verstelbaar comfortabel monostuur voor gemakkelijk werken. Inclusief opklapbare grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie. Gewicht 24 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 1.149,00

€ 949,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL RMA 2 RT

Lichte, wendbare accumulchmaaier met 46 cm snijbreedte voor middelgrote gazons. Snijhoogteverstelling per as, inschakelbare voorwielaandrijving, QuickFix-snelspanners en opklapbare duwstang voor makkelijk werken. Gewicht 23 kg (Gewicht zonder accu).

 

€ 849,00

€ 749,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1


 Hulst De Krim

Parallelweg 33,

7782 PE De Krim

Overijssel, 

The Netherlands

Tel: 0031 524-571633