Verzenden

Kettingzagen kunnen alleen worden bezorgd met eigen vervoer. Hierdoor is de bezorging beperkt tot een straal van 50 km vanaf onze locatie (De Krim, Overijssel). Doordat wij uw kettingzaag gemonteerd en al met eigen vervoer leveren, hebben de kettingzagen een verwachte levertijd van maximaal vijf werkdagen. U krijgt in een bevestiging de exacte leverdatum.


STIGA Benzine kettingzagen


STIGA SPR 276

De STIGA SPR 276 is een evenwichtige, lichtgewicht en compacte snoeikettingzaag die ideaal is voor snoeiwerkzaamheden. Comfortabel en wendbaar. De SPR 276 wordt aangedreven door een motor met vonkontsteking van 26,9 cc (0,7 kW). Voorzien van een zwaard van 25 cm, verstelbare automatische oliepomp en spanschroeven aan de zijkant. Vermindert trillingen in de armen dankzij een geveerde anti-vibratiesysteem. Dankzij de praktische handgreep aan de bovenzijde kan dit apparaat met één hand worden bediend. Door het compacte ontwerp en de speciale draaghaak is deze zaag uiterst geschikt voor ervaren gebruikers die werkzaamheden aan bomen uitvoeren. LETOP: Deze kettingzag mag enkel gebruikt worden door bedieners die getraind zijn voor het onderhoud van bomen. Het gebruik zonder een geschikte vorming kan tot ernstige letsels leiden.

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SP 405 Q

De STIGA SP 405 Q-kettingzaag met vonkontsteking biedt een goede verhouding tussen vermogen en gewicht. De kettingzaag wordt aangedreven door een motor van 40,1 cc (1,5 kW) met vonkontsteking. Voorzien van een zwaard van 40 cm. De kettingzaag beschikt over een verstelbare automatische oliepomp, snel kettingspansysteem en geveerd anti-vibratiesysteem (VCS). Dit systeem beperkt de vermoeiende trillingen die de gebruiker in de armen ervaart. Comfortabele en stevige grip dankzij zachte handgreep aan de achterzijde. Dankzij de praktische klem om de klep te openen, is het luchtfilter eenvoudig bereikbaar voor snel onderhoud.

€ 229,00

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SP 386

De STIGA SP 386-kettingzaag met zwaard van 40 cm wordt aangedreven door een motor van 38,5 cc (1,6 kW). Betrouwbaar, krachtig en toch lichtgewicht. De magnesium motorbeschermkap zorgt voor robuustheid, betrouwbaarheid en snelle koeling. De oliepomp is automatisch en verstelbaar. Onderhoudswerkzaamheden kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd dankzij diverse functies, zoals de hendel om de klep van het luchtfilter zonder gereedschap te openen, de spansleutel onder de handgreep aan de achterzijde en het peilvenster voor de brandstoftank. De ergonomische zachte handgreep en het veersysteem zorgen voor minder trillingen en meer comfort.

€ 269,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SP 466

Robuuste en krachtige kettingzaag, uiterst efficiënt en betrouwbaar. De STIGA SP 466-kettingzaag wordt aangedreven door een motor van 46,5 cc (2,1 kW) met vonkontsteking. Voorzien van een zwaard van 45 cm. Deze zaag beschikt eveneens over een magnesium motorbeschermkap voor robuustheid, betrouwbaarheid en snelle koeling. Onderhoudswerkzaamheden kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd dankzij diverse functies, zoals de hendel om de klep van het luchtfilter zonder gereedschap te openen, de spansleutel onder de handgreep aan de achterzijde en het peilvenster voor de brandstoftank. De ergonomische zachte handgreep en het veersysteem zorgen voor minder trillingen en meer comfort.

€ 359,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SP 526

De betrouwbare STIGA SP 526-kettingzaag met vonkontsteking biedt een goede verhouding tussen vermogen en gewicht. Voorzien van zwaard van 50 cm voor de meest veeleisende taken en geschikt voor zowel particulier gebruik als bosbouw. De motor van 52 cc (2,5 kW) met vonkontsteking wordt gecombineerd met een magnesium motorbeschermkap voor robuustheid, betrouwbaarheid en snelle koeling. De decompressieklep maakt eenvoudig starten mogelijk. De oliepomp is automatisch en verstelbaar. Onderhoudswerkzaamheden kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd dankzij functies zoals zoals de hendel om de klep van het luchtfilter zonder gereedschap te openen, de spansleutel onder de handgreep aan de achterzijde en het peilvenster voor de brandstoftank. De ergonomische zachte handgreep en het veersysteem zorgen voor minder trillingen en meer comfort.

€ 399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL Benzine kettingzagen


STIHL MS 170

30.1 cm³, 1.2 kW / 1.6 pk, 4.1 kg (Gewicht zonder benzine, zonder zaagblad en zaagketting). Instapmodel voor het zagen van haardhout. Eenvoudige bediening door de combischakelaar, zuinige 2-MIX-motor.

 

Zaagbladlengte:

€ 199,00

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1


 Hulst De Krim

Parallelweg 33,

7782 PE De Krim

Overijssel, 

The Netherlands

Tel: 0031 524-571633