STIGA Accu bosmaaiers


STIGA SGT 24 AE

De STIGA SGT 24 AE-accutrimmer is ideaal voor het maaien van gras in elke hoek van uw tuin. Deze accugrastrimmer is stil en duurzaam en biedt een maaibreedte van 25-30 cm, die, in combinatie met de verstelbare steel en draaibare maaikop, perfecte maaiprestaties biedt, zelfs langs de kanten van het gazon. Zorgt voor comfortabele werkhouding. De handgreep met ronde beugel kan eenvoudig worden versteld met behulp van de praktische knop. De deelbare steel kan in twee delen worden opgeborgen en vervoerd. Werktijd (+/- 20%) 25 min. De batterij van 4 Ah en lader worden bij het product meegeleverd.

€ 169,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SGT 48 AE

De STIGA SGT 48 AE is een accutrimmer die ideaal is voor het maaien van gras en het perfectioneren van de hoeken van uw gazon, gemakkelijk en efficiënt. Deze 48 V-accutrimmer is stil en duurzaam. Biedt een maaibreedte van 25-30 cm wat, in combinatie met de 90° draaibare maaikop met trimmerwiel, gemakkelijk is om borders te volgen en kanten perfect te maaien. Dankzij de verstelbare handgreep en steel kunt u de beste lengte en stand selecteren voor optimaal comfort. De deelbare steel kunt u deze in twee delen voor plaatsbesparend opbergen. Werktijd (+/- 20%) 15 min. De SGT 48 AE wordt aangedreven door een batterij van 2,5 Ah (apart verkrijgbaar).

€ 119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBC 48 AE

De STIGA SBC 48 AE-bosmaaier heeft een krachtige lithium-ionbatterij van 5 Ah (apart verkrijgbaar) en een 48 V-inductiemotor zonder koolborstels. Voorzien van een handgreep met ronde beugel, een deelbare steel die gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd. Ontworpen voor maximale efficiëntie met alle voordelen van accuvermogen: lichtgewicht, geen uitstoot, stil en weinig onderhoud. De Tap&Go-draadspoel, die de maaidraad aanvoert door met de kop op de grond te tikken zonder deze te hoeven demonteren, en het 4T metalen mes met vier tanden worden standaard meegeleverd. Aanbevolen batterij van 5 Ah (niet meegeleverd). Werktijd (+/- 20%) 30 min.

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBC 80 AE

De SBC 80 AE is de nieuwste generatie bosmaaier die wordt aangedreven door een elektromotor. Deze biedt alle voordelen van de STIGA 80 V-technologie: de robuustheid, het vermogen en de prestaties van een machine met een motor met vonkontsteking in combinatie met het lage gewicht, het comfort en de stilte van een accumachine. Door de afwezigheid van een stroomkabel is dit apparaat uiterst wendbaar en kunt u alle hoeken van de tuin bereiken. Deze evenwichtige en lichte bosmaaier heeft een handgreep met ronde beugel en een Tap&Go-draadspoel die de dubbele maaidraad snel kan aanvoeren door op de grond te tikken. U kunt ook het meegeleverde metalen mes met vier tanden op dit product gebruiken, ideaal voor de meest veeleisende taken. Omdat de steel uit twee delen bestaat, kunt u de bosmaaier eenvoudiger vervoeren en opbergen. Dankzij het praktische batterijcompartiment op de zijkant kunt u de batterij gemakkelijk vast- en losmaken De SBC 80 AE is compatibel met een batterij van 2,5 Ah (apart verkrijgbaar), maar kan ook worden gebruikt met een harnas (apart verkrijgbaar) voor batterijen van 4 of 5 Ah. Werktijd (+/- 20%) met 2.5 Ah accu 30 min. Zo verleng je de werktijd van de machine en kunt u deze gemakkelijker dragen.

€ 269,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBC 80 D AE

De SBC 80 D AE is de nieuwste generatie bosmaaier die wordt aangedreven door een elektromotor. Deze biedt alle voordelen van de STIGA 80 V-technologie: de robuustheid, het vermogen en de prestaties van een machine met een motor met vonkontsteking in combinatie met het lage gewicht, het comfort en de stilte van een accumachine. Door de afwezigheid van een stroomkabel is dit apparaat uiterst wendbaar en kunt u alle hoeken van de tuin bereiken. Deze evenwichtige en lichte bosmaaier heeft een verstelbare U-hendel en een Tap&Go-draadspoel die de dubbele maaidraad snel kan aanvoeren door op de grond te tikken. U kunt ook het meegeleverde metalen mes met vier tanden op dit product gebruiken, ideaal voor de meest veeleisende taken. Omdat de steel uit twee delen bestaat, kunt u de bosmaaier eenvoudiger vervoeren en opbergen. Dankzij het praktische batterijcompartiment op de zijkant kunt u de batterij gemakkelijk vast- en losmaken De SBC 80 D AE is compatibel met een batterij van 2,5 Ah (apart verkrijgbaar), maar kan ook worden gebruikt met een harnas (apart verkrijgbaar) voor batterijen van 4 of 5 Ah. Werktijd (+/- 20%) met 2.5 Ah accu 30 min. Zo verleng je de werktijd van de machine en kunt u deze gemakkelijker dragen.

€ 299,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SGT 500 AE

De STIGA SGT 500 AE is een batterijaangedreven grastrimmer voor het maaien van gras in moeilijk bereikbare plaatsen en efficiënt trimmen van boorden langs de kant van het gazon. De 48 V accutrimmer is stil en milieuvriendelijk en heeft een maaibreedte van 30 cm. Dankzij de 90° draaibare maaikop met trimmerwiel werkt u de boorden van het gazon perfect af in verticale richting. De verstelbare handgreep en uitschuifbare steel zorgen voor een ergonomische houding, aangepast aan de grootte van de gebruiker. Deze grastrimmer kan erg compact opgeborgen worden voor optimale plaatsbesparing. Het intuïtieve toetsenblok zorgt voor gebruikscomfort. De aanbevolen 500 Series 48V 2.0 Ah batterij wordt afzonderlijk verkocht. Werktijd (+/- 20%) 20 min.

€ 139,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBC 500 AE

De STIGA SBC 500 AE batterijaangedreven bosmaaier heeft een krachtige inductiemotor aangedreven door een 48 V batterij van de volgende generatie. Met een verstelbare ronde handgreep en deelbare steel is deze perfect voor comfortabel werken en compact opbergen. De SBC 500 AE accubosmaaier is ontworpen voor maximale efficiëntie met alle voordelen van batterijvermogen; lichtgewicht, geen uitstootgassen, stil werken en beperkt onderhoud. Het intuïtieve toetsenblok zorgt voor gebruikscomfort. De Tap&Go draadspoel verlengt de nylondraad met een simpele tik tegen de ondergrond en wordt samen met het metalen 4-tands mes standaard meegeleverd. De aanbevolen 500 Series 48V 4.0 Ah batterij wordt afzonderlijk verkocht. Werktijd (+/- 20%) 30 min.

€ 239,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL Accu bosmaaiers


STIHL FSA 45

Compacte accukantenmaaier voor onderhoudswerk en eenvoudige maaiwerken rondom het huis. Geïntegreerde lithium-ionaccu (36 Wh) met aanduiding van laadniveau, gereedschapsvrije steel- en beugelgreepverstelling, regelbare werkhoek van de maaieenheid (o.a. voor het gebruik als verticale kantenmaaier), eenvoudig wisselen tussen PolyCut-messen en maaidraden zonder van maaikop te wisselen, afstandsbeugel, gewicht 2.3 kg (Gewicht inclusief accu). Acculaadtijd 145 min/210 min (80 %/100%).

€ 129,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL FSA 56

Lichte accukantenmaaier met een uitzonderlijk maaivermogen. Snijcirkeldiameter 280 mm, verstelbare buislengte met een druk op de knop, gereedschapsvrije beugelgreepverstelling, zachte handgreep met schakelaar, afstandsbeugel. Door de maaikop op de grond te tikken, wordt de maaidraad automatisch bijgesteld, gewicht 2.5 kg (Gewicht zonder accu, met snijgereedschap en bescherming).

 

€ 189,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL FSA 65

Accukantenmaaier voor het onkruidvrij maken. Snijcirkeldiameter 300 mm, zachte handgreep, traploos instelbare beugelgreep, door de maaikop op de grond te tikken, wordt de maaidraad automaisch bijgesteld, gewicht 2.7 kg (Gewicht zonder accu, met snijgereedschap en bescherming).

€ 239,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL FSA 85

Accukantenmaaier voor maaien langs obstakels en bomen of struiken. Snijcirkeldiameter 350 mm, traploos regelbare handgreep, gereedschapsvrije greepverstelling. Door met de maaikop op de bodem te tikken, stelt de maaidraad zich automatisch bij. Traploze toerentalregeling, afstandsbeugel, gewicht 2.8 kg (Gewicht zonder accu, met snijgereedschap en bescherming).

€ 269,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL FSA 90

Accubosmaaier voor het maaien van taai gras. Snijcirkeldiameter 260 mm met grassnijblad, dubbele handgreep, bedieningsgreep met ECOSPEED gedeeltelijk belasting, dubbele draagriem, gewicht 3.2 kg (Gewicht zonder accu, snijgereedschap en bescherming). Excl. accu en lader.

 

€ 399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL FSA 130

Krachtige en lichte accubosmaaier om grote oppervlakken met taai gras te maaien. Snijcirkeldiameter 260 mm met grassnijblad, drie instelbare vermogensniveau, dubbele handgreep. Voorziening om de machine samen met de ruggedragen accu AR te dragen, of draagsysteem AP, gewicht 4.5 kg (Gewicht zonder accu, snijgereedschap en bescherming). Zonder accu en lader.

€ 499,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Toebehoren accu bosmaaiers


STIGA 24V batterij

 

24V batterij 2.0 Ah

Deze lithium-ionbatterij, met een capaciteit van 2 Ah, kan worden gebruikt voor 24 V-producten. De batterij heeft een knop voor het regelen van het ladingsniveau. Laadtijd (standaard oplader) 45 min. De lader is 12,5 x 8 cm.

 

24V batterij 4.0 Ah

Deze 4.0 Ah Lithium-ion batterij kan worden gebruik in de STIGA 24 V producten. Het heeft een knop om het laadniveau te controleren. Laadtijd (standaard oplader) 1u 30 min. De afmetingen zijn 12.5 x 8 cm.

€ 59,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA Standaard oplader 24V

Deze oplader is geschikt om batterijen op te laden die gebruikt worden voor de STIGA 24 V producten. De output stroom van 1.5 A zorgt voor een standaard laadsnelheid. LED's geven aan wanneer de batterij aan het laden of volledig opgeladen is. Het toestel is 17.5 x 10 cm en heeft standaard een Euro-stekker.

€ 34,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 2548 AE

De SBT 2548 AE-lithium-ionbatterij kan worden gebruikt voor 48 V-producten. Deze batterij heeft een capaciteit van 2,5 Ah en een knop om het ladingsniveau te regelen. Oplaadtijd (standaard oplader) 1u 55 min. Oplaadtijd (snellader) 1u.

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 5048 AE

De SBT 5048 AE-lithium-ionbatterij kan worden gebruikt voor 48 V-producten. Dankzij de capaciteit van 5 Ah gaat de batterij langer mee zodat u langer kunt blijven werken. Het ladingsniveau kan eenvoudig worden geregeld met de speciale knop. Oplaadtijd (standaard oplader) 3u 45 min. Oplaadtijd (snellader) 1u 55 min.

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA Standaard oplader SCG 48 AE

De SCG 48 AE-batterijlader is geschikt voor het opladen van batterijen voor 48 V-producten: modellen SBT 2048 AE, SBT 2548 AE en 5048 AE. Uitvoerstroom 1,5 A. Lampjes geven aan of de batterij wordt opgeladen of volledig is opgeladen.

€ 49,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA Snellader SFC 48 AE

De SFC 48 AE snellader is geschikt voor het opladen van batterijen voor 48 V-producten: modellen SBT 2048 AE, SBT 2548 AE en 5048 AE. Uitvoerstroom 4.0 A. Lampjes geven aan of de batterij wordt opgeladen of volledig is opgeladen.

€ 99,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 2580 AE

De STIGA SBT 2580 AE-batterij is een compacte lithium-ionbatterij met een capaciteit van 2,5 Ah en geschikt voor alle handgedragen 80 V-producten. Met een knop kunt u het ladingsniveau regelen. Oplaadtijd (snellader) 40 min.

€ 229,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 4080 AE

De SBT 4080 AE-batterij van 5 Ah is geschikt voor 80 V-producten en kan direct in een grasmaaier of sneeuwblazer worden gebruikt. Ook kan deze batterij worden gebruikt in combinatie met het STIGA-batterijharnas (apart verkrijgbaar) voor alle andere handgedragen producten in het assortiment. Met behulp van een knop kunt u het ladingsniveau regelen. Oplaadtijd (snellader) 1u.

€ 299,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 5080 AE

De SBT 5080 AE-batterij van 5 Ah is geschikt voor 80 V-producten en kan rechtstreeks in een grasmaaier of sneeuwblazer worden vastgeklikt. Ook kan deze batterij worden gebruikt in combinatie met het STIGA-batterijharnas (apart verkrijgbaar) voor alle andere handgedragen producten in het assortiment. Met behulp van een knop kunt u het ladingsniveau regelen. Oplaadtijd (snellader ) 1u 15 min.

€ 349,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA Snellader SFC 80 AE

De STIGA SFC 80 AE-snellader met uitvoerstroom van 4 A is geschikt voor alle batterijen voor 80 V-producten (modellen SBT 2580 AE, SBT 4080 AE, SBT 5080 AE). Lampjes geven aan of de batterij wordt opgeladen of volledig is opgeladen. 

€ 99,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA 80 Volt Batterijharnas

Het STIGA-batterijharnas voor het 80 V-systeem is speciaal ontworpen om batterijen van 4 of 5 Ah te dragen voor accu tuingereedschap waarvoor u anders alleen de batterij van 2,5 Ah zou gebruiken. Dit is een ideale oplossing als u langer door wilt gaan en toch flexibel, comfortabel en veilig wilt werken. Als u het STIGA-batterijharnas draagt, wordt het vermogen van de batterij van 4 of 5 Ah overgedragen naar de machine via een verbindingskabel en stroomadapter. Op de adapter zit een knop waarmee u het ladingsniveau kunt regelen.

€ 89,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 520 AE

De performante SBT 520 AE lithium-ion batterij kan worden gebruik in de producten van de STIGA 500 Series. Met een capaciteit van 2.0 Ah en een knop om het energieniveau te controleren, dat steeds zichtbaar is tijdens het werken. De batterij heeft een ergonomisch draaghandvat en handige knop voor snelle loskoppeling. Oplaadtijd (standaard oplader) 1u 30 min. Oplaadtijd (snellader) 50 min.

€ 99,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 540 AE

De performante SBT 540 AE lithium-ion batterij kan worden gebruik in de producten van de STIGA 500 Series. Met een capaciteit van 4.0 Ah en een knop om het energieniveau te controleren, dat steeds zichtbaar is tijdens het werken. De batterij heeft een ergonomisch draaghandvat en handige knop voor snelle loskoppeling. Oplaadtijd (standaard oplader) 180 min. Oplaadtijd (snellader) 110 min.

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SBT 550 AE

De performante SBT 550 AE lithium-ion batterij kan worden gebruik in de producten van de STIGA 500 Series. Met een capaciteit van 5.0 Ah en een knop om het energieniveau te controleren, dat steeds zichtbaar is tijdens het werken. De batterij heeft een ergonomisch draaghandvat en handige knop voor snelle loskoppeling.

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SCG 515 AE

De SFC 515 AE standaard batterijlader is geschikt om de batterijen van de 500 Series reeks snel op te laden: modellen SBT 520 AE, SBT 540 AE en SBT 550 AE. Standaard laadsnelheid dankzij een output stroom van 1.5 A. LED's geven aan wanneer de batterij aan het laden of volledig opgeladen is.

€ 49,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

STIGA SFC 530 AE

De SFC 530 AE snellader is geschikt om de batterijen van de 500 Series reeks snel op te laden: modellen SBT 520 AE, SBT 540 AE en SBT 550 AE. De output stroom van 3.0 A zorgt voor snelle lading. LED's geven aan wanneer de batterij aan het laden of volledig opgeladen is.

€ 99,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Accu's AP

Compatibel met het STIHL PRO AccuSysteem. Zeer krachtige lithium-ionaccu's met laadindicator (vier LED's). Verkrijgbaar met verschillende energiecapaciteiten:

 

AP 100

94 Wh accuenergie, 0.9 kg

 

AP 200

187 Wh accuenergie, 1.3 kg

 

AP 300

227 Wh accuenergie, 1.7 kg

 

AP 300 S

281 Wh accuenergie, 1.8 kg

 

€ 139,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Ruggedragen accu's AR

Ruggedragen lithium-ionaccu's met hoge energie-inhoud voor langere periodes van ononderbroken werking. Robuuste behuizing met bodemplaat en laadindicator (zes LED's), comfortabel en ergonomisch ruggedragen systeem met ingebouwde handgreep en regenkap.

 

AR 1000

626 Wh accuenergie (Energie-inhoud volgens specificaties van de fabrikant. Om de levensduur te verlengen is het werkelijke gebruik van de beschikbare energie kleiner), 4.3 kg (Gewicht zonder draagsysyteem)/5.5 kg (Gewicht met draagsysteem), met USB-stick om bv. smartphones op te laden.

 

AR 2000

916 Wh accuenergie (Energie-inhoud volgens specificaties van de fabrikant. Om de levensduur te verlengen is het werkelijke gebruik van de beschikbare energie kleiner), 6.5 kg (Gewicht zonder draagsysyteem)/7.8 kg (Gewicht met draagsysteem).

 

AR 3000

1.148 Wh accuenergie (Energie-inhoud volgens specificaties van de fabrikant. Om de levensduur te verlengen is het werkelijke gebruik van de beschikbare energie kleiner), 6.8 kg (Gewicht zonder draagsysyteem)/8.1 kg (Gewicht met draagsysteem).

 

 

 

€ 899,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Standaardlader AL 101

Compatibel met STIHL AK en AP accu's. Met status aanduiding (led). Klittenband voor het oprollen van de kabel. De lader kan indien gewenst aan de wand bevestigd worden.

€ 49,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Snellader AL

Voor STIHL AK, AP en AR accu's. Voorziening in de bodem van de behuizing voor wandbevestiging en oprollen van de kabel met statusaanduiding (LED) en actieve accukoeling.

 

 

€ 99,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1