PARK PRO 340 IX

De Park Pro 340 IX is de juiste keuze voor veeleisende gebruikers die hoogwaardige prestaties willen. Een frontmaaier met 50:50 knikbesturing, aangedreven door een 2 cilinder Briggs & Stratton Vanguard 18 pk 2 cilinder 11,9 kW benzinemotor. Vierwielaandrijving voor efficiënt gebruik op grote, hellende oppervlakken. Uitgerust met hydraulische stuurbekrachtiging, een comfortzitting met extra hoge rugsteun en armsteunen, een verstelbaar stuur met stuurknop en extra brede banden op dubbele kogellagers maken deze Park Pro 340 IX een comfortabele keuze voor elk type gebruiker die grote gebieden moet onderhouden. Deze frontmaaier kan worden uitgerust met Combi PRO een maaidek van 95 tot 125 cm voor mulching en achteruitworp. Het maaidek kan hydraulisch worden gelift. Dankzij de elektrische maaihoogte-instelling kan de maaihoogte worden ingesteld met een druk op de knop zonder af te stappen of de machine te stoppen. Verder is de Park Pro 340 IX uitgerust met elektromagnetische mesinschakeling en een grotere brandstoftank van 15 liter.

 

Maaidek:

€ 10.089,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

PARK PRO 540 IX

De Park Pro 540 IX is de ultieme combinatie van gemak en comfort.  De nieuwe Park Pro is stiller, krachtiger en voldoet aan de eisen van de vakman. Dit model is uitgerust met vierwielaandrijving en een krachtige en stille 2-cilinder Honda GXV 660 motor maar beschikt ook over hydrostatische aandrijving én hydraulische stuurbekrachtiging (servo).  Deze combinatie maakt dit model uiterst licht te bedienen waardoor u een grote capaciteit en veel comfort heeft.  Alle bedieningshendels bevinden zich naast u op de console.  De Park Pro 540 IX kan uitgerust worden met een Multiclip/Combi maaidek van 95 tot 125 cm waarmee u kunt mulchen of achteruitwerpen en dat u hydraulisch kunt heffen.  Dankzij de elektrische maaihoogteverstelling kunt u d.m.v. druk op de knop altijd de optimale maaihoogte instellen zodat u steeds het perfecte maaibeeld heeft.  Het comfort en het gemak waarmee u met deze machine uw gazon in rap tempo weer een prachtig uitzicht kan geven, zal u plezieren.  Met deze machine kunt u niet alleen maaien maar als u het wenst kunt u meerdere accessoires aanbouwen om te vegen of sneeuw de schuiven.  Het LED dashboard geeft u alle informatie om optimaal te kunnen werken.  Het juiste toerental is afleesbaar op de display waardoor u een optimaal maaibeeld kan verkrijgen.  De Pro serie kenmerkt zich door een zwaarder chassis, grotere wielen, meer comfort en geschikt voor vele gebruiksuren in alle seizoenen.

 

Maaidek:

€ 12.289,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

PARK PRO 740 IOX

De ultieme combinatie van ruwe kracht, veelzijdigheid en perfecte precisie. Dankzij het nieuwe frame is de machine extreem stijf, wat een uitstekende stabiliteit en goede tractie biedt bij het gebruik van de machine op steile hellingen. Vierwielaandrijving, PRO-aandrijving stuurbekrachtiging, elektrische hoogteverstelling en een aantal andere professionele functies als standaard. Uitgerust met een B & S Professional Series twin-cylinder motor die in alle omstandigheden en op elk terrein uitstekende prestaties biedt. De Park Pro 740 IOX kan de Multiclip snijdekken van 95 tot 125 cm monteren. Ze bieden allebei mulch- en achterafvoermogelijkheden en kunnen uitgerust worden met een groot aantal bijlagen om de machinefuncties gedurende het hele jaar uit te breiden. Dankzij het unieke Hydro Link-systeem kan de bestuurder de implementatie-instellingen meteen door hydraulische hefbomen veranderen.

 

Maaidek:

€ 13.689,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1


 Hulst De Krim

Parallelweg 33,

7782 PE De Krim

Overijssel, 

The Netherlands

Tel: 0031 524-571633